Luigi Francia, Dino, har siden 1975 produceret og leveret utallige pizza til alle typer kunder: specialforretninger, fastfood, convenient-food,  street-food, delikatesser, slagtere, supermarkeder etc.
I 2019 blev La Cucina generationskiftet og drives af Dinos datter Dora, som har mange års erfaring indenfor produktudvikling, design, import, marketing og salg.
Sortimentet består af Pizzabunde, Pizza m. fyld, Tør Pasta, Forkogt Pasta, Pasta-retter, italiensk snack, brød oma.
I 2020 er planen bla at lancere økologisk, italiensk Pizza og Pasta. Kontakt La Cucina for yderligere info, hvis du ønsker at udvide sortimentet til dine kunder med disse madvarer.
Har du specielle ønsker om pizza eller pasta til netop din specialforretning eller lignende, så sammensætter La Cucina Italiana disse netop efter dine ønsker.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Historien om Pizza begynder i antikken, da forskellige gamle kulturer producerede fladbrød med fyld.Forløberen for pizza var sandsynligvis focaccia, et fladt brød kendt af romerne som panis focacius, hvorpå tomatsauce og topping blev tilsat. Den moderne pizza blev udviklet i Napoli, da tomat blev tilføjet focaccia i slutningen af det 18. århundrede. Napolitansk pizza antages at stamme fra en lignende ret kaldet Jeyoun.

En pizza består af 4 hovedkomponenter:
Pizzabund, Tomatsauce, Mozzarella og Topping.

PIZZABUND:
En ægte italiensk Pizzabund består af Mel type ’00’, Vand, Gær, Olivenolie og Salt. Det bedste resultat fås ved at bage pizzaen i en stenovn, hvor der fyres med træ-brænde. Hos La Cucina Italiana sættes en ære i at kunne tilbyde alle kunder den bedste kvalitet råvarer og dermed den bedste smag.TOMATSAUCE:
Udover den originale Pizzabund er Pizzaens Tomatsauce af altafgørende betydning for en velsmagende Pizza.  Italien er kendt for de velsmagende solmodne tomater, som La Cucina Italiana altid bruger bedste kvalitet af til deres velkendte Pizza sortiment. Man mener at tomatplanten kom til Europa med de spanske erobrere fra Syd-Amerika i 1500 tallet.MOZZARELLA: 
Mozzarella er en neutral ost som stammer fra Campania regionen i Syd-Italien. La Cucina Italiana bruger original Mozzarella til deres Pizza sortiment.TOPPING: 
Der findes næsten ingen grænser for hvilken type Topping, man kan pynte sin Pizza med. Hos La Cucina Italiana sammensættes Topping efter Kundens ønsker, smag og behag.Kontakt La Cucina Italiana for at høre nærmere om deres varierede Pizza-sortiment her.Herunder forklarer Luigi, også kaldet Dino, hvordan man får det bedste resultat, når man vil lave en ægte italiensk Pizza.



Italiensk familieejet virksomhed siden 1975. Vi sætter en ære i god kvalitet og ægte smag. Alle vores retter er nøje udført efter egne Italienske opskrifter.

Ansvarlighed / CSR
Information